Державний навчальний заклад
"Полтавський центр професійно - технічної освіти"

«Зупинимо торгівлю людьми разом» (до Міжнародного дня боротьби за скасування рабства)

Найвищою цінністю для будь-якої держави, в тому числі й України, є людина, її життя і здоров’я, честь, гідність, недоторканість та безпека. Щорічна акція «16 днів проти насильства» направлена на збільшення розуміння та обізнаності про всі форми насильства.

В рамках акції був проведений захід «Зупинимо торгівлю людьми разом» (до Міжнародного дня боротьби за скасування рабства), підготувала та провела вихователь Олена Купріянова.

Форма проведення заходу-гра «Рожеві окуляри». Тема актуальна, логічність, раціональність у доборі фактів, їх осмислення. В ній прийняли участь чотири команди, учасники яких демонстрували згуртованість, ерудицію та кмітливість. У запеклій боротьби перемогу здобула команда групи 110. Захід пройшов цікаво, учні охоче приймали участь в обговоренні проблемних питань, виконували всі поставлені перед ними завдання.

Команда переможців отримали солодкі подарунки.

Були нагороджені сертифікатами та цінними подарунками команда  ДНЗ «ПЦ ПТО» Богдана Малиненко, Анастасія Шипова, Іван Черненко, Іван Кочевой, Юрій Томків, які успішно завершили навчання у молодіжному центрі «Lighthouse» з теми «Основні правила міграції та безпечного працевлаштування». Юні тренери проводили навчання, спростовували міфи та факти про явище торгівлі людьми. Поширювали ролики з реальними історіями людей, яких зачепила ця проблема та мотивували інших пройти он-лайн квест з безпечного працевлаштування, телефонували на гарячу лінію 527 спеціалісти якої надають консультації безкоштовно та конфіденційно.

Дякуємо БО «Світло надії» за подарунки та вітаємо переможців!