Державний навчальний заклад
"Полтавський центр професійно - технічної освіти"

Декада будівельників «Твоя професія-твоє майбутнє»

З метою популяризації та підвищення престижу робітничих професій будівельного профілю, в ДНЗ «Полтавський центр професійно-технічної освіти» з 01.11.21 по 05.11.21  проведений тиждень будівельників. Щодня проводилися цікаві уроки та позакласні заходи. До участі долучилися всі учні груп будівельного профілю. Тиждень пройшов динамічно, цікаво, креативно.

01.11.21 Відбулася виставка-презентація професій будівельного профілю, з нагоди початку декади будівельників.

02.11.21 Виховна година професійного спрямування на тему: «Борис Патон-зварювальних справ майстер». Проводила майстер виробничого навчання/викладач професійно-теоретичної підготовки Безручко Л.В. (групи 101, 111).

02.11.21 Майстер-клас «Декорування поверхні» провела майстер виробничого навчання/викладач професійно-теоретичної підготовки Сакало Л.Я. (групи 208, 111,101) учні ознайомилися з прийомами декорування поверхні.

03.11.21 Інтегрований урок з предметів матеріалознавство та обладнання і технології зварюваних робіт на тему: «Електроди для зварювання». Проводили Сакало Л.Я. та Безручко Л.В. (гр. 101). Міжпредметні зв’язки, мотивація до вивчення предметів професійно-технічного циклу, пошукова діяльність учнів, використання інтернет-ресурсів, виконання практичної роботи вдало поєдналися на цьому уроці.

04.11.21 Урок виробничого навчання на тему: «Опорядження поверхонь декоративними акриловими штукатурками Ceresit» провела майстер виробничого навчання Сакало Л.Я (гр. 208). Поєднання теоретичних знань і відпрацювання практичних навичок, знання сучасних матеріалів та технологій допоможуть учням стати компетентними робітниками.

04.11.21 Відкрите заняття гуртка технічної творчості електрогазозварників на тему «Виготовлення букв для зовнішньої реклами на фасаді ДНЗ «ПЦ ПТО» провів майстер виробничого навчання Бабчук В.С.

05.11.21 Урок виробничого навчання на тему: «Щозмінний огляд і технічне обслуговування обладнання для газового зварювання» провела майстер виробничого навчання Безручко Л.В. (гр. 101). Учні першого курсу ознайомилися з порядком підготовки обладнання до роботи та безпечними прийомами роботи.