Державний навчальний заклад
"Полтавський центр професійно - технічної освіти"

Обласна військово-патріотична гра «Заграва – 2021»

Щорічний обласний захід з військово-патріотичного виховання молоді «Заграва – 2021» засновано за ініціативи Управління у справах сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації та за активної участі військово-спортивного центру «Воїн».

6 листопада у заході взяли участь понад 150 учасників, команду ДНЗ «Полтавський центр професійно – технічної освіти» в Обласних військово-патріотичних змаганнях представила група 103 з посиленою військово-фізичною підготовкою.

Програма заходу була надзвичайно насиченою. Юні патріоти змагались у стрільбі з пневматичних пістолетів та рушниць, метання гранат, збирання-розбирання автомата, споряджання магазину патронами, тактична підготовка (елементом якої є евакуація пораненого з поля бою та надання йому домедичної допомоги, орієнтування на місцевості – всі ці елементи покликані на виховання учасників у дусі військових традицій.

Захід як і завжди пройшов в цікавій «бойовій» обстановці. Наші вихованці показали кращі результати в конкурсах «Воєнізована естафета» та «Влучний стрілець». Головними нагородами спортивних змагань, за словами його учасників, стали позитивний настрій, високий командний дух та воля до перемоги.