Державний навчальний заклад
"Полтавський центр професійно - технічної освіти"

Засідання секції методистів закладів професійної (професійно-технічної) освіти регіону

28 вересня 2021 року на базі ДНЗ «Полтавський центр професійно технічної освіти» відбулося засідання секції методистів закладів професійної (професійно-технічної) освіти регіону.

Директор НМЦ ПТО у Полтавській області Ірина Долина окреслила основні завдання методичної служби регіону у 2021/2022 навчальному році.

Віктор Гриженко, заступник директора з методичної роботи НМЦ ПТО у Полтавській області, розповів про організацію методичної роботи закладів з урахуванням єдиної методичної проблеми НМЦ ПТО у Полтавській області «Впровадження цифрових технологій у процес підготовки кваліфікованих робітників ЗП(ПТ)О в контексті цифрової трансформації освіти».

За підсумками роботи у 2020/2021 н.р. педагогічні працівники закладів професійної (професійно-технічної) освіти отримали грамоти НМЦ ПТО у Полтавській області.

Катерина Муліка, в.о. завідувача навчально-методичного кабінету психологічної служби ПОІППО ім. М. В. Остроградського, провела цікавий та змістовний тренінг для методистів закладів професійної (професійно-технічної) освіти щодо формування «м’яких» навичок.

Учасників засідання обласної секції методистів привітав хор ДНЗ «Полтавський центр професійно технічної освіти».