Державний навчальний заклад
"Полтавський центр професійно - технічної освіти"

День українського добровольця – це свято людей, які за покликом серця стали на захист України, її незалежності, суверенітету і територіальної цілісності!

З нагоди відзначення Дня українського добровольця та з метою подальшого зміцнення патріотичного духу в учнів, підвищенню суспільної уваги і турботи про учасників добровольчих формувань, популяризації подвигу захисників  України у зоні проведення Антитерористичної операції, підвищення формування військово-патріотичного виховання учнівської молоді та піднесення престижу військової служби в ім’я інтересів Вітчизни у нашому закладі освіти було проведено «Урок Звитяги».

Під час уроку учнів ознайомили з такими батальйонами, як «Донбас», «Азов», «Айдар», «Правий сектор» та розповіли про їхню роль в АТО та ООС.

На заході були присутні почесні гості, учасники бойових дій підполковник Петренко Іван Михайлович, капітан Лебедєв Віктор Альбертович, Пономаренко Сергій Іванович. Вони ділилися думками щодо історичних подій, що відбуваються у сході країни, розповіли про нелегкі дні, проведенні в зоні антитерористичної операції, про братерство і дружбу, яка допомагала вистояти і вижити під час служби.

Помянули хвилиною мовчання вихованця КЮД «Гвардія» Владислава Козченка та всіх тих хто виконав свій військовий обов’язок до останнього.