Державний навчальний заклад
"Полтавський центр професійно - технічної освіти"

Тиждень Будівельної професії

13 листопада 2023 року розпочався тиждень професій будівельного профілю.

Здобувачів освіти привітала старший майстер Лихошвай В.О.

Голова методичної комісії Сакало Л.Я., ознайомила присутніх із планом заходів та провела віртуальну екскурсію на тему: «Архітектура центру Полтави».

Майстер в/н Бабчук В С., провів відкритий урок в групі 101 на тему: «Підготовка зварювального поста до виконання робіт з електродугового зварювання».

14 листопада 2023 в рамках тижня професій будівельного профілю. Майстер в/н Сакало Л. Я., провела відкритий урок в групі 207 (Реставратор декоративних штукатурок і ліпних виробів) на тему: «Опорядження поверхні декоративною штукатуркою сграфіто». Метою уроку було не тільки оволодіти технікою опорядження штукатуркою сграфіто, а й спонукати учнів до творчого підходу у створенні настінних зображень.

Викладач Безручко Л.В., провела відритий урок у групі 101 на тему: «Електрична зварювальна дуга». Лариса Володимирівна продемонструвала свої методичні напрацювання, зв’язок теоретичних знань з практичними. Урок супроводжувався мультимедійною презентацією, відеофрагментами, інтерактивними вправами, тестами, демонстрацією прийомів роботи. Здобувачі освіти активно виконували поставлені завдання. Заняття пройшло динамічно і цікаво.

15 листопада 2023 майстер в/н Безручко Л.В., провела відкритий урок в групі 301 на тему: «Кисневе різання листового та профільного металу».

Викладач Сакало Л. Я., провела відкритий урок в групі 107 (Реставратор декоративних штукатурок і ліпних виробів) на тему: «Штукатурні розчини».

16 листопада 2023 майстер в/н Сакало Л. Я., провела майстер-клас, для учнів будівельних професій, на тему: «Опорядження поверхні синтетичними штукатурками Ceresit».

Вікторина «Подивись наліво, подивись направо- там моя професія престижна і цікава» провела майстер в/н Безручко Л.В. та учні груп 101, 111, 301.