Державний навчальний заклад
"Полтавський центр професійно - технічної освіти"

Декада механізаторського профілю

Згідно плану методичної комісії на 2018 – 2019 н. р. та з метою підтримки творчої праці педагогічних працівників, підвищення професійної компетенції, обміну кращим педагогічним досвідом в період з 12 листопада по 23 листопада 2018 року, у стінах ДНЗ «Полтавський центр професійно – технічної освіти» проведено «Декаду механізаторського профілю».

Протягом декади проведені відкриті уроки, позаурочні заходи під час яких майстри в/н та викладачі механізаторського профілю презентували свою методичну діяльність.

Декада розпочалася з виставки учнівських газет та друкованих матеріалів новітньої вітчизняної та зарубіжної сільськогосподарської техніки, де учні мали змогу ознайомитися з новинками техніки.

13.11.2018. Екскурсія учнів групи № 103, 104, 203 до СТО «Авто Моторна Компанія» Майстри в/н Ласкавенко Т.І., Курилко Л.О., Зубарь І.А.

20.11.2018. Викладачем Гапшою А.М. проведений відкритий урок з предмету «Трактори» з теми: «Поняття і принцип дії двигуна внутрішнього згорання», у групі № 202 («Слюсар з ремонту сільськогосподарської техніки та устаткування. Тракторист – машиніст сільськогосподарського  виробництва (кат. «А1», «А2», «В1»). Водій автотранспортних засобів (кат. «С»)».

20.11.2018. Учні груп № 210, що навчаються за професією «Слюсар з ремонту сільськогосподарської техніки та устаткування. Тракторист – машиніст сільськогосподарського  виробництва (кат. «А1», «А2», «В1»). Водій автотранспортних засобів (кат. «С»)», під керівництвом викладача Гапші А.М. відвідали дилерський центр з продажу та обслуговуванню техніки NewHolland.

В результаті майбутні механізатори отримали додаткову інформацію про обрану професію, побачили наочно ряд новітньої техніки вітчизняного та іноземного виробництва, закріпили знання з теорії та з задоволенням поспілкувалися зі спеціалістами-професіоналами.

21.11.2017. В супроводі майстра в/н Коротич Є.М. та викладача Гапша А.М. відбулася навчальна екскурсія учнів груп 202 та 302, що навчаються за професією «Тракторист – машиніст сільськогосподарського виробництва (кат. «А1», «А2», «В1»).

Майбутні механізатори згідно плану декади механізаторів відвідали та ознайомилися з машинно-тракторним парком компанії Техноторг, що знаходиться у м. Полтава по вул. Київське шосе, 86а.

Подібні заходи сприяють засвоєнню теоретичних знань і практичних навичок, які учні отримують під час навчання у навчальному закладі на заняттях та лабораторних роботах.