Державний навчальний заклад
"Полтавський центр професійно - технічної освіти"

Над будинком Верховної Ради України у 1991 було піднято синьо-жовтий прапор

4 вересня 1991 року над будівлею Верховної Ради України підняли синьо-жовтий прапор. Тоді парламент прийняв постанову про підняття над будівлею українського парламенту синьо-жовтого прапора, який символізує українську державу в образі чистого неба і хлібного лану.

Це знаковий день для народу суверенної України, після багаторічної окупації з боку промосковських послідовників більшовицького світу, які, як гриби чорної цвілі, що з’явилися на рештках гниючої російської імперії, після болісних десятиліть нелюдського комуністичного терору, країна впевнено продовжила курс національного розвитку.

Це був ковток свободи.

Будемо пам’ятати цей славний день і дякувати Господу Богу за те, що не позбавив народ розсудливості і здорового глузду, дав йому сил і терпіння, благословив його багатьма славними синами і доньками. Свобода там, де люди не ворогують з Богом, з життям, яке він дарує, де це життя не розмінюють на ганебне рабське існування, дурощі і хороводи навколо мертвих ідолів. “… де Дух Господній, там воля.” (2 Кор. 3:17)