Державний навчальний заклад
"Полтавський центр професійно - технічної освіти"

Вітаємо з перемогою команду ДНЗ «Полтавський центр професійно – технічної освіти» з міні-футболу

19-22 жовтня на спортивній площадці Полтавського вищого міжрегіонального професійного училища проведено зональні змагання з міні-футболу у залік обласних Спортивних ігор серед учнів закладів професійної (професійно-технічної) освіти.

Серед 8 команд ЗПО до фіналу із зони 1 вийшли:

ДНЗ «Полтавський центр професійно – технічної освіти» – тренер Павло Павліченко, Полтавський професійний ліцей транспорту – тренер Юрій Сєдун.

До фіналу зони 2 вийшли: Кременчуцьке ВПУ 7 – тренер В’ячеслав Орендаренко та Вище гірничо-будівельне училище м. Горішні Плавні – тренер Олександр Стромило.

Хлопці вели запеклу боротьбу і тримали в напрузі всіх вболівальників впродовж двох таймів. Ми дуже раді, що нашим хлопцям вдалося вибороти перемогу та довести те, що команда ДНЗ «Полтавський центр професійно – технічної освіти» найкраща.

Бажаємо великих успіхів, спортивної сили і витримки, вдалих футбольних і життєвих матчів. Нехай завжди вдається забивати красиві голи в ворота суперників, нехай завжди виходить все, до чого є прагнення, нехай життя буде цікавим, щасливим і захоплюючим.