Державний навчальний заклад
"Полтавський центр професійно - технічної освіти"

Гідна зміна для ЗСУ! Працюємо і наближаємо Перемогу!

ДНЗ «Полтавський центр професійно-технічної освіти» віддає свою шану тим, хто стоїть на варті захисту рідної країни. Сила, мужність, патріотизм, дисципліна — це те, що нас надихає та мотивує. Тому в напрямку національно-патріотичного виховання, з минулого навчального року, в стінах нашого училища розпочалося навчання учнів з посиленою військово-фізичною підготовкою.

Організацією та контролем роботи займається викладач Захисту України Курган В.С. До складу груп (а їх вже дві) з посиленою військово-фізичною підготовкою входять 103-а та 203-а групи за професією «Слюсар з ремонту колісних транспортних засобів. Водій автотранспортних засобів (категорія «С»)».

Педагоги закладу освіти прикладає максимум зусиль, аби виховати справжніх захисників та захисниць України, і радіємо, що наша праця є помічена. Тому, адміністрація та колектив ДНЗ «Полтавський центр професійно-технічної освіти» висловлює подяку українському політику, народному депутату України Касаю Констянтину Івановичу за вагомий внесок у розвиток національно-патріотичного виховання у ДНЗ «Полтавський центр професійно-технічної освіти».

Так, 29 листопада 2022 року заклад освіти отримав військову форму для юних патріотів у кількості 15 шт.

Дякуємо, Констянтине Івановичу, за Вашу підтримку і віру у підростаюче покоління!