Державний навчальний заклад
"Полтавський центр професійно - технічної освіти"

#СтопБулінг

«Булінг» – таким новим терміном охрестили старе, можна сказати, вікове явище – дитячу жорстокість.
На жаль, у новому столітті це явище набуло особливої актуальності. Воно стало справжньою соціальною проблемою не лише для України, але й для всього світу.

18 вересня у ДНЗ «Полтавський центр професійно – технічної освіти» відбулась зустріч з представниками Управління патрульної поліції в Полтавській області, а саме інспектор роти № 1 батальйону УПП в Полтавській області сержант поліції Катерина Жигилій та старший інспектор відділу зв’язків із громадськістю УПП в Полтавській області лейтенант поліції Аліна Кондратенко. Педагогічна мета заходу була розкрити причини виникнення проблеми, наглядно подивитись, як це відбувається, та знайти шляхи її вирішення. Не бути байдужими, не мовчати, якщо став свідком злочину, зробити крок на захист дитини, що потерпає від насилля.

Підводячи підсумки, діти змістовно обґрунтовувати свої відповіді, користуючись набутими знаннями. Тема вибраного заходу знайшла відгук в середовищі учнів, так як торкнулась майже кожного не тільки в учбовому закладі, а й в особистому житті.