Державний навчальний заклад
"Полтавський центр професійно - технічної освіти"

Критичне мислення — твоя суперсила!

Проходь національний тест з медіаграмотності, щоб перевірити наскільки ти стійкий/а до маніпуляцій та дезінформації 💪😎

⏰ Тест відбудеться 17 жовтня (четвер). Лінк на проходження тесту: https://filter.mcsc.gov.ua/

❗️ Зверни увагу, що цьогоріч тест можна буде пройти будь-який зручний для тебе час протягом дня 17 жовтня з 8:30 до 23:59.

Тест складається з 25 питань і 5 тематичних блоків. Після проходження тесту тобі автоматично висвітиться результат, правильні відповіді опублікуємо 18 жовтня на сайті Фільтра.

🎁 50 учасників та учасниць, які дадуть найбільшу кількість правильних відповідей за найшвидший час, отримають цінні подарунки від наших партнерів.

Серед призів: подарункові сертифікати на книги у Vivat, портативні зарядки, термокружки, ігри з медіаграмотності тощо. Подарунки ми надішлемо протягом місяця після проведення тесту.

Пройти тест можна лише 1 раз — учасники та учасниці, які завершать тест декілька разів, не зможуть претендувати на подарунки. Тест буде відкритий на сайті і після 17 жовтня, але претендувати на призи зможуть лише ті учасники та учасниці, які пройдуть його саме в цей день.

💌 За проходження тесту передбачені сертифікати. Якщо ти неправильно вкажеш свою електронну пошту, ми не зможемо надіслати сертифікат. Також переконайся, що ти правильно зазначив/ла своє ім’я та прізвище. Сертифікати надішлемо протягом 2 тижнів після проведення тесту.

Переможців тесту оголосимо 22 жовтня у наших соцмережах та на сайті Фільтра, а також надішлемо їм сповіщення на електронну пошту з проханням повідомити дані для відправлення подарунків. Якщо ви не відповісте на наш лист протягом 2 тижнів, ви не зможете претендувати на подарунок. Лист може потрапити у спам, тому перевіряйте також цю папку.

Національний тест з медіаграмотності — це частина заходів, присвячених Глобальному тижню медіаграмотності, який відзначають у всьому світі 24 — 31 жовтня. Національний тест з медіаграмотності був започаткований у 2022 році та проводиться вже втретє, об’єднуючи українці довкола теми медіаграмотності ❤️ #ТестуйМедіаграмотність