Харчування – це один з найважливіших чинників у створенні безпечного освітнього середовища та формуванні здорового способу життя здобувачів освіти.
Їдальня навчального закладу обладнана необхідними приміщеннями для зберігання продуктів, їх переробки і приготування страв та необхідного кухонного інвентаря та обладнання.
В їдальні отримують повноцінне раціональне харчування всі бажаючі учні. Протягом всього навчального року учні отримують збалансоване поживне харчування, що містить м’ясні та рибні страви, свіжі овочі та фрукти.
Учні, які позбавлені батьківського піклування та учні, що проживають в гуртожитку, отримують 3-х разове гаряче харчування на день.
Працівники їдальні сумлінно виконують свої обов’язки, дотримуючись чистоти та санітарних норм.